Sidst opdateret d. 13. juli 2022

Opret og se noter

Har du ikke alle de nødvendige oplysninger der skal til, for at du kan oprette et fund via appen, kan du i stedet oprette en note som "skabelon" til dit fund. Læs her hvordan det fungerer.

Opret note

Mangler du de sidste oplysninger om et nyt fund du har gjort, kan du oprette en note ved at åbne appens hovedmenu og klikke på Opret note.

Siden der åbnes minder om trin 5 i "Indsend nyt fund". Når du har indtastet de oplysninger du har om fundet, kan du gemme noten ved at klikke på "opret note" nederst på siden.

Se noter

Alle de noter du opretter kan du genfinde under hovedmenupunktet "Se noter". Her kan du også trykke ind på de oprettede noter og rette i dem (husk at klikke på "gem ændringer" inden du forlader noten, når du fortager ændringer).

Når du har færdiggjort en note (alle nødvendige/ønskede informationer er indtastet), kan du indsende noten som et artsfund og det vil blive registreret på Arter som et nyt fund.

Dette gør du ved først at klikke på "gem ændringer". Herfra føres du tilbage til noteoversigten hvor du kan klikke på den grønne knap med opadpegende pil, som vil indsende din note som et nyt fund.

App Noter 27.04.2022