Sidst opdateret d. 12. april 2023

Genkend art via Arters feltapp

Funktionen 'Genkend art' kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du har fundet.

Upload billede og vælg forslag

Hvis du er i tvivl om, hvad du har fundet, kan du uploade et eller flere billeder i Arters feltapp ved at klikke på 'Genkend art', hvorefter Arters billedgenkendelse vil evaluere de(t) uploadede billede(r) og komme med forslag. Funktionen er også tilgængelig, hvis du ikke er logget ind. 

Ønsker du efterfølgende at indsende det aktuelle fund, kan du gøre det umiddelbart efter, at billedgenkendelsen har foreslået en slægt eller en eller flere arter. Det kræver dog, at du er logget ind på Arter.

Du kan enten trykke på 'Vælg forslag' for den art eller slægt, billedgenkendelsen foreslår, eller vælge 'Indsend som ukendt fund' (nederst på siden). Vælger du 'Indsend som ukendt fund', vil Arters eksperter identificere dit fund. 

Genkendart 2Pix
Genkendslaegt 2Pix

Er alt korrekt?

Appen bruger som udgangspunkt dato, tid og sted for, hvornår og hvor billedet er taget. Tjek altid om alt er korrekt og ret, hvis det er nødvendigt, inden du indsender dit fund.

Beslægtede emner

Hvis du er kommet ind på denne side fra menuen i Arters app og har brug for hjælp til andre dele af Arter, skal du klikke på ’Hjælp og support’ i topbjælken.