Du kan slette dine fund i appen
Du kan slette dine fund i appen i op til 7 dage efter registrering.
Når du har åbnet dit fund i appen, finder du menuen ved at trykke på de tre lodrette prikker (⋮) øverst i højre hjørne.
Herefter kan du vælg mellem følgende muligheder:
Når du sletter et fund, vil du blive bedt om at bekræfte handlingen. Hvis det er sket ved en fejl, kan du altid trykke på "fortryd".
Bemærk: Slettede fund kan ikke gendannes.