Sidst opdateret d. 3. marts 2023

Udforsk aktuelle aktiviteter med Arters feltapp

Fra forsiden af Arters feltapp har du direkte adgang til aktuelle aktiviteter, som du kan følge og deltage i direkte fra appen, når du er ude i naturen.

På forsiden af appen kan du swipe dig igennem fem tilfældigt udvalgte aktuelle aktiviteter, som du kan udforske og vælge at følge.

Aktakt 1Pix

 

Hvis du i stedet trykker på 'Find flere aktviteter', får du både en liste med de aktiviteter, du følger, og en liste med aktuelle aktiviteter. 

Aktiviteterjegfoelger 2Pix
Aktuelleaktiviteter 2Pix

 
Når du trykker på en aktivitet (på forsiden eller på en af de nævnte lister), sendes du videre til en side, hvor du kan:

  • Udforske aktiviteten: Hvad handler den om? Hvor foregår den? Hvilke særlige kriterier skal fund til denne aktivitet leve op til?
  • Udforske de fund, der allerede er indsendt til denne aktivitet.
  • Følge aktiviteten og få besked, når der sker noget nyt.
  • Oprette fund på aktiviteten (det er lettest, hvis du følger aktiviteten).
Findf1
Findf2


Når du trykker på 'Rapporter fund på denne aktivitet', ledes du videre til et forløb, der indeholder de samme trin som 'Indsend fund', plus evt. flere trin, hvis aktiviteten efterspørger ekstra oplysninger om fundet.

Beslægtede emner

Hvis du er kommet ind på denne side fra menuen i Arters app og har brug for hjælp til andre dele af Arter.dk, skal du klikke på ’Hjælp og support’ i topbjælken.