Sidst opdateret d. 2. november 2023

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan fotografere mit fund?

Det kan være svært at fange et tydeligt billede af en flyvende fugl, flagermus eller lignende - og nogle gange ser man dem slet ikke, men hører derimod kun deres kald og kvidren eller striduleren. Men hvad gør du så for at dokuementere dit fund?

Det kan være svært at fange et tydeligt billede af en flyvende fugl, flagermus eller lignende - og nogle gange ser man dem slet ikke, men hører derimod kun deres kald og kvidren eller striduleren.

Beskrivelse af fund er også dokumentation

I stedet for at tage et billede af landskabet, så beskriv hellere fundet i kommentarfeltet. Det behøver ikke være en roman - stikord er fint. F.eks. ved rød glente: "lange, smalle vinger, kløftet hale".
I kan også hjælpe dem, der validerer jeres fund på vej ved at udfylde de felter, I kan finde under "Tilføj flere oplysninger".

Nogle arter stoler vi på :slightly_smiling_face:

Nogle arter er så nemme at genkende, at vi som udgangspunkt stoler på, at I har ret i jeres artsbestemmelse - det kan f.eks. være arter som pindsvin og solsort. Her er billeder skønne at have med, men ikke nødvendige for, at de bliver valideret.