Sidst opdateret d. 10. oktober 2022

Opret bruger

Sådan opretter du dig som bruger på Arters webside arter.dk

For at oprette dig som bruger på arter.dk skal du på forsiden klikke på ikonet “Bliv bruger”. 

Forsidebruger1


Her bliver du dirigeret videre til siden “Opret profil”. Her skal du udfylde de relevante informationer, læse og acceptere brugsretten om politik for adfærd og brugsret og politik for Arters behandling af personoplysninger. Herefter klikker du på “Opret profil”.
 

 

Opret Profil3


Du vil nu modtage en velkomstmail fra arter.dk med emnet "Arter - Bekræft e-mail". Læs mailen og afslut herefter din oprettelse ved at trykke på “Bekræft e-mail".
 

Email (1)


Du vil nu blive dirigeret til arter.dk, og din profil er nu klar. Tryk på “Log ind” for at logge ind og komme i gang med din bruger på arter.dk.
 

Profilklar (1)


OBS:
Hvis du ikke får bekræftet din e-mail med linket fra velkomstmailen, bliver din bruger ikke oprettet, og du kan dermed ikke logge ind på hverken arter.dk eller appen Arter - Indberetning.
 

Har du problemer med at logge ind første gang, kan du gå tilbage til velkomstmailen fra Arter.dk og benyttet linket “Bekræft e-mail".  

 

For at oprette en profil kan du også klikke på “Log ind”, der befinder sig oppe i højre hjørne. Her kan du logge ind, når du er bruger eller oprette en ny profil. Nederst på siden kan du klikke på ikonet “Har du ikke en profil? Opret en her”, hvor du vil blive dirigeret videre til “Opret profil”. 

Forsidelogind.Jpg