Sidst opdateret d. 28. august 2023

Opret dig som bruger på Arter

Se her hvilke trin du skal igennem, når du opretter dig som bruger på Arters webside Arter.dk.

For at oprette dig som bruger på Arter skal du på forsiden klikke på 'Bliv bruger'. 

Blivbruger

Opret profil

Du bliver nu dirigeret videre til siden 'Opret profil', hvor du skal indtaste brugernavn, e-mail og oprette en adgangskode.

Du kan selv vælge dit brugernavn, så længe det overholder Arters regler for god adfærd og ikke er af upassende eller krænkende karakter. Det må gerne være dit eget navn, men bemærk, at dit brugernavn vises offentligt på Arter i tilknytning til dine fund, billeder og kommentarer.

For at oprette en profil på Arter skal du også læse og acceptere Arters politik for adfærd og brugsret samt politikken for Arters behandling af personoplysninger. Når du har gjort det, klikker du på 'Opret profil'. 

1Opretprofil 2Pix
2Opretprofil 2Pix

Bekræft e-mail

Du vil nu modtage en velkomstmail fra Arter med emnet "Arter - Bekræft e-mail". Læs mailen og afslut herefter din oprettelse ved at trykke på "Bekræft e-mail'"  

Sendtvelkomstmail
Blivbrugerbekræftmail 2Pix

Din profil er klar

Du vil nu blive dirigeret til Arter.dk, og din profil er klar. Klik på 'Log ind' for at logge ind og komme i gang med at bruge Arter. 

Profilklar (1)


Bemærk!
 Hvis du ikke får bekræftet din e-mail med linket fra velkomstmailen, bliver din bruger ikke oprettet, og du kan derfor ikke logge ind på hverken Arter.dk eller appen 'Arter - Indberetning'.
 

Har du problemer med at logge ind første gang, kan du gå tilbage til velkomstmailen fra Arter.dk og benytte linket 'Bekræft e-mail'.  

Log ind

Når du er oprettet som bruger, kan du logge ind ved at klikke du på 'Log ind' i øverste højre hjørne på Arters webside.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du også bruge linket, hvis du vil oprette en ny profil. Nederst på siden klikker du på "Har du ikke en profil? Opret en her", som dirigerer dig videre til siden 'Opret profil'. 

Blivbrugerlogin 2Pix
Blivbrugerlogin2 2Pix

 

Beslægtede emner