NY FLAGERMUSART FOR DANMARK
4. juni 2024

Danmark kan nu tælle 18 flagermusarter. Fundet blev gjort af en af Arters brugere, og flagermusarten er nu bekræftet af danske såvel som udenlandske eksperter.

APPEN HAR FÅET ET MAKEOVER - FÅ OVERBLIKKET HER!
14. maj 2024

Arter er klar med en ny release på appen. Læs her, hvilke nye funktioner og fejlrettelser den nye version indeholder.

NY WEBRELEASE - FÅ OVERBLIKKET HER
14. maj 2024

Arter er klar med en ny release på webportalen. Læs her, hvilke nye funktioner og fejlrettelser den nye version indeholder.

HVOR MANGE ARTER HAR VI I DANMARK? KOM TIL ONLINE FOREDRAG MED ARTER
19. april 2024

Hvor mange arter har vi i Danmark? Kom til online foredrag med Arter

GØR DIT FUND ANVENDELIGT TIL RØDLISTEVURDERING MED SUPPLERENDE DATA
1. marts 2024

Med supplerende informationer kan dit fund gøres anvendeligt til rødlistevurdering. Læs her, hvilke informationer der er særligt vigtige for udvalgte artsgrupper.

DEN DANSKE RØDLISTE
1. marts 2024

Den Danske Rødliste er en vurdering af knap 14.000 danske arters tilstand – altså hvor truet hver enkelte art er for at uddø. Rødlisten har til formål at gøre status over den aktuelle tilstand af den danske biodiversitet, og hvordan den sandsynlig...

MÅNEDENS ART: GRÅSÆL
31. januar 2024

MÅNEDENS ART for februar er trods sin rang som Danmarks største rovdyr noget så bedårende at se på – gråsælen (Halichoerus grypus).

2024 STARTER MED EN NY RELEASE PÅ ARTER
22. januar 2024

Arter er klar med en ny release på webportalen. Læs her, hvilke nye funktioner og fejlrettelser den nye version indeholder.

DIT BIDRAG GØR EN FORSKEL: VALIDÉR FUND OG BLIV SAMTIDIG BEDRE TIL AT KENDE ARTER!
19. januar 2024

Har du lyst til at prøve kræfter med artsbestemmelse og validering af fund? Så er det bare om at give det et skud, for det giver rigtig god mening. Det er nemlig en rigtig vigtig del af kortlægningen, at fund også bliver kvalitetssikret - og jo fl...

MÅNEDENS ART: VANDEDDERKOP
10. januar 2024

MÅNEDENS ART for januar bor i en hjemmelavet dykkerklokke, svømmer på ryggen og er verdens eneste vandlevende edderkop – deraf dens meget passende navn: vandedderkoppen (Argyroneta aquatica).